Ga naar Homepagina
logo.png Direct inschrijven
gastouderbureau-bodegraven

Buitenschoolse opvang Bodegraven

Kinderopvang door een gastouderbureau in Bodegraven

Opvang van kinderen door een gastouderbureau is een van de bekendste vormen van kinderopvang. Gastouderbureaus bieden kleinschaliger kinderopvang dan een kinderdagverblijf. Door de betrokkenen wordt deze vorm van opvang daarom vaak als prettiger ervaren. In veel gevallen wordt een gastouderbureau gevormd door een gezin waarbij de gastouder zelf ook kinderen heeft en is er ruimte om daarnaast nog meer kinderen op te vangen. In andere gevallen heeft de gastouder zelf al wat grotere kinderen die minder aandacht nodig hebben waardoor ruimte ontstaat om andere kinderen op te vangen. In alle gevallen is de gastouder een ervaren opvoeder die op kleinschalige wijze kinderen opvangt. Andere voordelen van een gastouderbureau zijn dat het eenvoudiger is om specifieke afspraken te maken over de wijze waarop de opvang plaats vindt. Ook bij het brengen en ophalen van de kinderen kan men wat flexibeler zijn, omdat de gastouder de kinderen in de eigen woning opvangt.

Wat de voordelen van een gastouderbureau voor u ook zijn, u moet er zeker van kunnen zijn dat de opvang vertrouwd is. Daarom is het goed om te weten dat Het Tuinhuis een bestand met betrouwbare en ervaren gastouders heeft die allemaal voldoen aan de strenge eisen die aan een gastouder worden gesteld. Zodat u met een gerust gevoel uw kind kan laten opvangen door een gastouderbureau in Bodegraven.

Een veilig gastouderbureau in Bodegraven

Een gastouderbureau moet aan tal van eisen voldoen. Niet alleen de gastouder zelf, maar ook de gezinsleden van de gastouder, de woning en de tuin moeten voldoen aan vastgelegde normen. Een van de belangrijkste normen waaraan de gastouder moet voldoen is de registratie in het landelijke register kinderopvang (LRK). Pas als de gastouder in dat register is opgenomen heeft u recht op kinderopvangtoeslag. Alleen gastouderbureaus die voldoen aan alle eisen worden door Het Tuinhuis opgenomen in het bestand van goedgekeurde gastouderbureaus.

Zie ook: Gastouderbureau Boskoop en Kinderdagverblijf Bodegraven

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op

Zoekt u een gastouderbureau in Bodegraven?

In Bodegraven heeft u veel mogelijkheden om uw kind op te laten vangen. Het Tuinhuis biedt naast buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal, ook kinderopvang bij een geregistreerd gastouderbureau aan. Het Tuinhuis heeft een groot aantal goedgekeurde en betrouwbare gastouderbureaus in de bestanden staan. Als u een gastouder zoekt, vul dan het aanvraagformulier Gastouderopvang in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u in contact te brengen met een gastouder die voldoet aan uw specifieke wensen. Zodat u erop kunt vertrouwen dat uw kind straks veilig en zorgzaam wordt opgevangen.