Ga naar Homepagina
logo.png Direct inschrijven
buitenschoolseopvang-boskoop

Buitenschoolse opvang Boskoop

Waarom uw kind naar de buitenschoolse opvang in Boskoop?

Buitenschoolse opvang is de vorm van kinderopvang waarbij leerplichtige kinderen voorafgaand en na afloop van de les worden opgevangen totdat een van de ouders het kind komt ophalen. Kenmerkend voor de buitenschoolse opvang in Boskoop bij Het Tuinhuis is de benadering gericht op leren en genieten van de natuur. Als het weer het toestaat spelen de kinderen vaak lekker buiten. Elke dag is anders en elke dag is leuk! Favoriete buitenactiviteiten zijn speurtochten of tikspelletjes. Op elk moment dat buiten wordt doorgebracht zal later met genoegen terug worden gekeken, is onze ervaring. Als het weer minder uitnodigend is dan zijn er binnen ook veel activiteiten, zoals spelen met Lego, kleuren, knutselen en koekjes bakken. Bij de buitenschoolse opvang van Het Tuinhuis worden groepen samengesteld uit kinderen met dezelfde leeftijd, zodat ze samen kunnen spelen en samen kunnen leren. Voor de wat oudere kinderen is er dan ook volop ruimte voor het doen van huiswerk. Daarnaast biedt Het Tuinhuis de mogelijkheid aan om zwemlessen te volgen tijdens de buitenschoolse opvang.

Een veilige buitenschoolse opvang in Boskoop

De visie van Het Tuinhuis is dat zelfvertrouwen het belangrijkste wat aan kinderen kan worden geschonken. Wij geloven dat vanuit een kind met zelfvertrouwen uiteindelijk ook een volwassene met unieke talenten zal groeien. Deze visie vindt zijn weerslag in de methode ZaaiGoed die we gebruiken bij de buitenschoolse opvang in Boskoop. Meer weten van deze methode? Klik op de bijgaande link naar essisme.nl.

Zie ook: Gastouderbureau Bodegraven en Gastouderbureau Boskoop

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op

Zoekt u buitenschoolse opvang in Boskoop?

Het Tuinhuis biedt buitenschoolse opvang aan in Boskoop, gericht op respect voor de natuur en het opbouwen van zelfvertrouwen. Als het weer het toelaat wordt er lekker buiten gespeeld. Bent u geïnteresseerd? Vul het aanmeldingsformulier op onze website in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.