Ga naar Homepagina
logo.png Direct inschrijven
Gastouderbureau Reeuwijk

Gastouderbureau Reeuwijk

Erkend en geregistreerd gastouderbureau voor Reeuwijk

Zoekt u een deskundig gastouderbureau in de omgeving van Reeuwijk, maak dan een afspraak bij Het Tuinhuis in Boskoop. Overweegt u om gastouder te worden of bent u voor uzelf op zoek naar gastouderopvang, dan helpen wij u in beide situaties uitgebreid op weg. Tijdens het intakegesprek met onze medewerkers komen alle aspecten die van belang zijn voor goede kinderopvang aan bod. Ook brengen we in kaart wat uw wensen zijn. Op de website kunt u alle benodigde formulieren en informatiebladen downloaden en tevens de keuringsrapporten van de GGD inzien. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan vandaag nog contact op met onze vestiging.

Betrouwbare kinderopvang vlakbij Reeuwijk

De beste kinderopvang in de buurt van Reeuwijk vindt u bij Het Tuinhuis. In een leuke en vertrouwde thuissituatie bieden wij 125 plekken voor kinderen vanaf 6 maanden tot 4 jaar. Behalve het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal zijn er mogelijkheden voor buitenschoolse opvang en gastouderschap. Onze hoofdlocatie is gevestigd op de Azalealaan 107 in Boskoop, terwijl de andere afdelingen zich ook in Boskoop of in Bodegraven bevinden. Uw kind krijgt veel individuele aandacht en de begeleiding vindt plaats in een kindvriendelijke ambiance. Wilt u met eigen ogen kennismaken met onze vestigingen, meld u dan aan voor een rondleiding.

Zie ook: Gastouderbureau Bodegraven en Kinderdagverblijf Boskoop

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op

Kleinschalig gastouderbureau bij Reeuwijk

Wilt u een gastouderbureau bij Reeuwijk inschakelen voor opvang in een huiselijke setting? Laat u dan informeren door Het Tuinhuis in Boskoop. Sinds 2003 creëren wij voor kinderen een gezellige thuissituatie en denken wij mee over opvang in de breedste zin van het woord. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een geschikte gastouder met wie u een bemiddelingsgesprek heeft. Samen maakt u afspraken over de tijden en dagen van de opvang. Wij verzorgen de administratieve afhandeling, stellen de benodigde overeenkomsten op en checken of aan alle wettelijke eisen wordt voldaan. Kies de beste oplossing voor uw kind en bel voor een afspraak.