Informatie vraagouder

Wanneer u na het lezen van ons informatieboekje besluit om uw kind bij een gastouder op te laten vangen terwijl u werkt gaan wij het volgende voor u doen.

Eerst vragen wij u contact met ons op te nemen via gastouderbureau@het-tuinhuis.nl voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
In dat gesprek bekijken wij welke wensen u heeft ten aanzien van de gastouderopvang.
Met deze wensen gaat de medewerker op zoek naar een geschikte gastouder of doet een voorstel voor een gastouder die al bekend is bij Het Tuinhuis.
U krijgt dan van de medewerker informatie over en van de gastouder. Wanneer dit u aanspreekt maken we een afspraak voor een bemiddelingsgesprek met de gastouder.
Dit gesprek vindt plaats bij de gastouder of wanneer het gaat om thuisopvang bij u thuis. Naar aanleiding van dit gesprek maakt u samen met de gastouder afspraken over de tijden en dagen van opvang.
De medewerker verzorgt daarna alle administratieve afhandelingen voor u. Wanneer er geen geschikte gastouder is gaat de medewerker voor u op zoek naar een gastouder.

Wanneer u zelf al een geschikte gastouder heeft gevonden dan verzorgt het Tuinhuis alleen alle administratieve afhandelingen voor u. Het Tuinhuis is dan voor u alleen de kassiers functie voor de financiële afhandelingen van de opvang.
Wij stellen de nodige overeenkomsten voor u op en bekijken met de toekomstige gastouder of de woning en de gastouder aan alle wettelijke eisen voldoet.

Gastouderbureau

Meer over deze locatie