Ga naar Homepagina
logo.png Direct inschrijven
Kinderdagverblijf Boskoop

Kinderdagverblijf Boskoop

Speels kinderdagverblijf in Boskoop

Het leukste kinderdagverblijf van Boskoop is Het Tuinhuis. Als u uw kleintje wilt laten opgroeien in een kindvriendelijke omgeving met veel buitenspeelfaciliteiten, dan zullen onze vestigingen u aangenaam verrassen. Het geven van individuele aandacht en begeleiding vinden wij zeer belangrijk en we leren de kinderen spelenderwijs omgaan met leeftijdsgenootjes en volwassenen. Voor de allerkleinsten geldt dat we eerst het ritme van de baby volgen en later de focus leggen op het spel en samenzijn in de groep. Wilt u nader kennismaken door middel van een rondleiding? Neem dan nu contact op, want u bent van harte welkom op een van onze vestigingen.

Flexibele crèche in Boskoop

Het Tuinhuis is dé deskundige crèche in Boskoop die met u meedenkt in de breedste zin van woord. Werkt u op onregelmatige tijden of heeft u even geen baan, dan bent u voor kinderopvang bij ons aan het juiste adres. Behalve een kinderdagverblijf, bieden we ook buitenschoolse opvang en kunnen we een gastouder voor u regelen. Onze medewerkers hebben veel kennis van zaken en geven ook VVE waaraan alle kinderen kunnen meedoen. Voor iedere situatie is er een oplossing te vinden en wij staan altijd open voor suggesties, vragen en klachten. Uw kind is bij ons in goede handen, dus kom snel kennismaken.

Zie ook: Gastouderbureau Bodegraven en Gastouderbureau Reeuwijk

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op

Gastvrij kinderdagverblijf in Boskoop

Wilt u uw kind aanmelden bij een kinderdagverblijf in Boskoop, kom dan naar Het Tuinhuis. Onze vriendelijke medewerkers leiden u graag rond, zodat u goed ziet welke mogelijkheden er allemaal zijn. Na uw registratie volgt er directe plaatsing of een wachtlijst. De eerste dag komt u samen met uw kleintje een ochtend of middag wennen en nemen we alle gegevens door. Voor eten, drinken en luiers wordt gezorgd en het is handig als u zelf reservekleding, knuffels en een slaapzak meeneemt. Alle faciliteiten zijn aanwezig om uw kleintje zo goed mogelijk te ontvangen, dus meld u vandaag nog aan.