Ga naar Homepagina
logo.png Direct inschrijven
kinderopvang-bodegraven

Kinderopvang Bodegraven

Het Tuinhuis kinderopvang voor Bodegraven

Kinderopvang is een algemene term voor de diverse opvangmogelijkheden voor kinderen, waaronder de buitenschoolse opvang, het kinderdagverblijf en de gastouderopvang vallen. Het Tuinhuis is een belangrijke aanbieder van kinderopvang in de regio Boskoop, Bodegraven en Reeuwijk. Het Tuinhuis heeft vier verschillende locaties. Naast de hoofdlocatie aan de Azalealaan in Boskoop, waar ook een kinderdagverblijf is ingericht, maakt Het Tuinhuis ook gebruik van een locatie aan de Mendelweg in Boskoop. Daar is een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal is gevestigd. De derde vestiging, eveneens in Boskoop, bevindt zich aan de Overslag. Daar zijn zowel een buitenschoolse opvang als een peuterspeelzaal te vinden. Buiten Boskoop, aan de rand van Bodegraven aan de Oud Bodegraafseweg is de vierde vestiging van Het Tuinhuis te vinden met buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf en een peuterspeelzaal. Daarmee is een volledig spectrum voor groepsgewijze kinderopvang in Bodegraven met een Christelijke identiteit aanwezig.

Veilige kinderopvang in Bodegraven

De vestiging van Het Tuinhuis aan de Oud Bodegraafseweg 87 staat op een schitterende locatie net buiten Bodegraven, vlakbij een boerderij, middenin de natuur. De vestiging heeft een dierenweide en er worden op het terrein groenten en fruit geteeld. Dat maakt deze vestiging aan de Oud Bodegraafseweg ideaal voor kinderen. Er is van alles te zien en te leren over de natuur. Ook biedt de locatie lekker veel ruimte om met elkaar buiten te kunnen spelen en van alles te beleven onder begeleiding van de leidsters. Voor kinderen is dit een heerlijke plek om te worden ontvangen. Spelenderwijs doen de kinderen zo kennis op van elkaar en van de natuur.

Zie ook: Kinderopvang Reeuwijk en Peuterspeelzaal Bodegraven

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op

Zoekt u kinderdagopvang in Bodegraven?

Ouders uit Bodegraven hebben een brede keuze tussen de verschillende vormen van groepsgewijze kinderopvang die Het Tuinhuis biedt op de locatie aan de Oud Bodegraafseweg. Er kan worden gekozen voor buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal, afhankelijk van uw wensen en de leeftijd van uw kind. De kinderopvang van Het Tuinhuis draagt de Christelijke identiteit met overtuiging uit, zoals blijkt uit de manier waarop wordt omgegaan met Christelijke feestdagen. Graag nodigen we u uit om het aanmeldingsformulier op onze website in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.