Ga naar Homepagina
logo.png Direct inschrijven
kinderopvang-reeuwijk

Kinderopvang Reeuwijk

Het Tuinhuis kinderopvang voor Reeuwijk

Kinderopvang is een verzamelbegrip waaronder de volgende opvangmogelijkheden voor kinderen worden verstaan: buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf en gastouderopvang. Het Tuinhuis is een grote aanbieder van kinderopvang in de regio die bestaat uit Boskoop, Bodegraven en Reeuwijk. De kinderopvang bij Het Tuinhuis is verspreid over vier locaties. De hoofdlocatie van Het Tuinhuis aan de Azaleaweg in Boskoop wordt gebruikt voor een kinderdagverblijf, terwijl aan de Mendelweg in Boskoop zowel een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang als een peuterspeelzaal is gevestigd. Aan de Overslag in Boskoop zitten zowel een buitenschoolse opvang als een peuterspeelzaal. Naast deze vestigingen in Boskoop, heeft Het Tuinhuis ook een vestiging aan de Oud Bodegraafseweg. In die vestiging aan de rand van Bodegraven, verzorgt Het Tuinhuis zowel buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf als een peuterspeelzaal. Daarmee is het volledige spectrum van kinderopvang vlakbij Reeuwijk aanwezig.

Veilige kinderopvang vlakbij Reeuwijk

De vestiging van Het Tuinhuis aan de Oud Bodegraafseweg 87 aan de rand van Bodegraven, staat op een prachtige locatie aan de rand van het dorp. De locatie, naast een boerderij, is ideaal voor kinderopvang. Door de ruimte rondom de boerderij staat het buitenleven hier centraal. De locatie omvat een dierenweide. De teelt van groenten en fruit maakt het terrein extra aantrekkelijk als een plek waar kinderen niet alleen lekker buiten kunnen spelen, maar ook spelenderwijs kennis opdoen van de natuur. Op zo een locatie is het heerlijk opgroeien!

Zie ook: Peuterspeelzaal Bodegraven en Peuterspeelzaal Boskoop

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op

Zoekt u kinderdagopvang in Reeuwijk?

Het Tuinhuis biedt ouders uit Reeuwijk verschillende vormen van kinderopvang aan in de locatie aan de Oud Bodegraafseweg in Bodegraven. U kunt kiezen voor buitenschoolse opvang, het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal, afhankelijk van uw wensen en de leeftijd van uw kind. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Het Tuinhuis biedt? Op onze website kunt u ons aanbod verder bekijken. Aanmelden van uw kind kunt u doen via het aanvraagformulier op onze website. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.