Ga naar Homepagina
logo.png Direct inschrijven
peuterspeelzaal-bodegraven

Peuterspeelzaal Bodegraven

Waarom uw kind naar de peuterspeelzaal in Bodegraven?

Elke peuter vaart wel bij een veilige, vertrouwde omgeving. Een warm en liefdevol huis is een belangrijke basisvoorwaarde voor de evenwichtige ontwikkeling van peuters. Aanvullend wordt aangeraden om peuters, in de leeftijd van twee tot vier jaar, deel te laten nemen aan de activiteiten van een peuterspeelzaal, zoals bijvoorbeeld de peuterspeelzaal in Bodegraven. Dit versnelt de ontwikkeling van peuters. Het gaat dan om taalkundige ontwikkeling, maar ook om sociale en emotionele ontwikkeling. Uw kind doet zo op jonge leeftijd ervaring op met de bejegening van leeftijdsgenootjes. Op de peuterspeelzaal van Het Tuinhuis in Bodegraven wordt eveneens de creativiteit van uw peuter gestimuleerd. Door de diverse kleine opdrachten die onze leidsters uw peuter geven wordt ook de motoriek verbeterd. Door dit alles zal het zelfvertrouwen van uw peuter groeien. Onze ervaring is dat peuters zich erop verheugen om naar de peuterspeelzaal te mogen.

Een veilige peuterspeelzaal in Bodegraven

De enthousiaste leidsters van de peutergroepen bij Het Tuinhuis zijn er voor u en uw peuter. Niet alleen kennen ze honderden liedjes. Het zijn ook keigoede voorlezers en ze kennen duizend-en-een knutselwerkjes die uw kind kan doen met lege wc-rollen en eierdozen. Nog belangrijker is dat de leidsters erop zijn getraind om eventuele achterstanden op gebied van sociale, emotionele, taalkundige en motorische ontwikkeling snel te kunnen signaleren. Hun observaties delen ze graag met u. Eventueel zullen ze, in overleg met u, extra aandacht besteden aan het inhalen van deze achterstanden, zodat uw peuter straks helemaal klaar is voor het basisonderwijs.

Zie ook: Peuterspeelzaal Boskoop en Peuterspeelzaal Reeuwijk

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op

Kies voor de peuterspeelzaal in Bodegraven van Het Tuinhuis

De peuterspeelzaal van Het Tuinhuis in Bodegraven is gevestigd aan de Oud Bodegraafseweg 87. Daar, aan de rand van Bodegraven, is uw kind minimaal twee ochtenden per week welkom. De peuterspeelzaal is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf negen uur tot kwart voor twaalf. De peuterspeelzaal van Het Tuinhuis draagt de Christelijke identiteit met overtuiging uit. Dit blijkt onder meer uit de manier waarop wordt omgegaan met Christelijke feestdagen. Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u uw kind aanmelden voor de peuterspeelzaal? Vul het aanmeldingsformulier in via de website. We hopen u en uw peuter binnenkort te mogen begroeten.