Ga naar Homepagina
logo.png Direct inschrijven
peuterspeelzaal-reeuwijk

Peuterspeelzaal Reeuwijk

Waarom uw kind naar de peuterspeelzaal in Reeuwijk?

Voor uw peuter is een liefdevolle, veilige en vertrouwde omgeving van groot belang voor een evenwichtige ontwikkeling. Daarnaast is het voor een peuter belangrijk om zich buiten de thuissituatie te ontwikkelen, bijvoorbeeld op een peuterspeelzaal vlakbij Reeuwijk. Op een peuterspeelzaal zal uw kind zich samen met leeftijdsgenoten ontwikkelen, onder meer op het gebied van sociale vaardigheden. U zult merken dat door het bezoek aan de peuterspeelzaal de ontwikkeling van uw peuter in een sneller tempo verloopt. Heel snel zal uw peuter eraan wennen om samen met andere kinderen te spelen. Samen spelen is ook belangrijk voor de emotionele en taalkundige ontwikkeling van uw kind. De vele knutselopdrachten die uw kind, samen met de leidsters, uitvoert zullen de motorische en creatieve vaardigheden vergroten. De resultaten van deze opdrachten zullen thuis met trots worden gepresenteerd, wat ook belangrijk is voor het zelfvertrouwen van uw peuter. Zo zal uw peuter zich elke keer weer zal verheugen op een bezoek aan de peuterspeelzaal.

Een veilige peuterspeelzaal vlakbij Reeuwijk

De leidsters van de peutergroepen bij Het Tuinhuis maken het bezoek van uw kind aan de peuterspeelzaal elke keer weer tot een klein feest. Ze begeleiden uw kind bij het knutselen en ondersteunen het bij het spelen met andere peuters. De leidsters kennen honderden liedjes die uw peuter graag meezingt en geven uw kind kleine opdrachten om de taalontwikkeling stimuleren. Zo zijn er nog tientallen andere activiteiten die de peuters en leidsters samen doen. Door de variatie van activiteiten zal uw peuter elke keer weer verrast worden en leert uw kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden op de peuterspeelzaal. Ongemerkt observeren de leidsters uw kind als individu en als lid van de groep en inventariseren ze de sterke en minder sterke punten. Hun observaties delen ze graag met u. Als dat nodig is, zullen ze uw peuter, in overleg met u, extra aandacht geven om een achterstand in te halen. Zodat uw kind straks is voorbereid voor de basisschool.

Zie ook: Buitenschoolseopvang Boskoop en Gastouderbureau Bodegraven

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op

Het Tuinhuis is ook de peuterspeelzaal voor Reeuwijk

De peuterspeelzalen van Het Tuinhuis zijn gevestigd in Bodegraven en Boskoop, maar ook peuters uit Reeuwijk zijn minimaal twee ochtenden per week welkom bij Het Tuinhuis. Onze peuterspeelzalen zijn open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, vanaf negen uur tot kwart voor twaalf. Heeft u interesse om uw kind aan te melden bij de peuterspeelzaal van Het Tuinhuis? Vul dan het aanmeldingsformulier in op onze website. We hopen u en uw peuter binnenkort te mogen begroeten.